5, 6 & 7 juni 2020

  • 2020_helaas

JazzBoZ 2019

Persbericht

Rabo JazzBoZ 2020 gaat niet door

Helaas heeft de huidige coronacrisis ook Rabo JazzBoZ bereikt. Na lang beraad de afgelopen dagen heeft het bestuur van Stichting Bergse Jazz Evenementen (SBJE) samen met haar partners besloten het festival op 5, 6 en 7 juni niet door te laten gaan. Op onze website vindt u later vandaag het uitgebreide verhaal achter onze beslissing. 

Uiteraard betreuren we, waarschijnlijk net als u, het cancelen van ons festival ten zeerste. Dit betekent niet dat we ons dit jaar niet meer gaan laten zien. We zullen elke kans aangrijpen om ons gezicht op een inhoudelijke manier te laten zien. We zoeken de samenwerkingen nog meer op, daar moet iets moois uit voortkomen.

Daarnaast biedt het ons ook de kans om van het evenement in 2021 een nóg mooier festival te maken, met de geheel nieuwe koers die JazzBoZ gaat varen en eigenlijk dit jaar al wilde onthullen. De extra tijd geeft ons nog meer ruimte om het uiterste uit deze nieuwe opzet te halen.

Voor vragen mag u het bestuur van Rabo JazzBoZ uiteraard altijd mailen op info@jazzboz.nl.  

Voor nu wensen we u vooral een goede gezondheid toe. Op naar een prachtig JazzBoZ 2021.

Het bestuur van SBJE

 

 

Downlaod hier het volledige persbericht:
Persbericht Rabo JazzBoZ; 5-4-2020

JazzBoZ 2019 zit erop: bedankt allemaal!

Het zit er weer op: JazzBoZ 2019! Een prachtig weekend vol hoogtepunten, tal van te enthousiaste orkesten, grote artiesten en volle terrassen in de binnenstad van Bergen op Zoom... Via deze weg willen we dan ook alle bezoekers, muzikanten, sponsoren, vrijwilligers, horeca, samenwerkingsverbanden en donateurs bedanken. Zonder jullie geen JazzBoZ! Op naar een net zo mooie editie in 2020!

JazzBoZ 2019 komt eraan!

Soulzangeres Berget Lewis, hiphopzanger Typhoon, zangeres Do… Het is slechts een greep uit de uitgebreide line-up die JazzBoZ in 2019 weer heeft weggezet. Inmiddels traditiegetrouw start JazzBoZ op vrijdagavond met Jazz en Route. In de gehele Bergse binnenstad is een route van cafés uitgezet waar swingende livemuziek te zien en te horen is. Verder vind je op locaties als de Grote Markt, het Beursplein en de Franse Tuin van het Markiezenhof een verscheidenheid aan muzikale acts. Voor de complete programmering verwijzen we je graag naar het kopje ‘Programma’ op deze site.

Voor meer actuele updates kun je ons volgen op Facebook of Instagram.

Zorg dat je er bij bent op 14, 15 en 16 juni tijdens JazzBoZ in Bergen op Zoom!

HOOFDSPONSOR