• 2018_aanloop_hoorweg
  • 2018_aanloop_varekamp

Grootste JazzBorrel van Nederland!

jazzborrel

Maak je klaar voor de grootste Jazzborrel van Nederland! Midden op de Grote Markt zal op zaterdagmiddag van 16.00 tot 19.00uur een muzikale borrel plaatsvinden. Geniet van geweldige straatjazz een fantastische ambiance! De Ondernemers Grote Markt maken de borrel compleet met de juiste bittergarnituur! De grootste Jazzborrel van Nederland is een samenwerkingsverband tussen de Ondernemers Grote Markt en Rabo Jazzboz.

Lees meer...

GetBrassed!

getbrassed GetBrassed! legt de nadruk op een gebalanceerd repertoire wat zowel bij een jong- als midlife crisis publiek in de smaak valt. Nummers worden geselecteerd op eigenschappen zoals dansbaar, ruw, bekend en hardcore brass.

Lees meer...

Evil Empire Orchestra

evil empire orchestra

Het Belgische Evil Empire Orchestra brengt een cross-over van psychedelica, souljazz en garagefunk. Het collectief bestaat uit de gepassioneerde frontvrouw Kimberly Dhondt (ook zangeres bij Hooverphonic) met haar rauwe soulstem en een zevenkoppige band die zorgt voor veel stootkracht en swingende grooves. De debuut EP is net uit via het Amsterdamse label Dox Records.

Lees meer...

Candy Dulfer

candy dulfer

Door haar prettige Hollandse nuchterheid zou je het bijna vergeten, maar onze eigen Candy Dulfer is een wereldster. Ze verkocht 2,5 miljoen albums wereldwijd, speelt voor uitverkochte zalen in Europa, Amerika en Japan en werkte samen met onder anderen (diep ademhalen) Beyoncé, Prince, Aretha Franklin, Blondie, Maceo Parker, Dave Stewart en Van Morrison. In 2017 vulde ze drie Ziggo Domes met The Ladies of Soul, verscheen haar autobiografie Sax, Candy & Rock-‘n-Roll en bracht ze een nieuw album uit: Together. Verwacht een avond dampende en stampende disco, soul, dance, jazz en R&B!

Lees meer...

poster 2018

HOOFDSPONSOR