• 2018_zat_candy_dulfer
  • 2018_zat_lucky_woodward
  • 2018_zat_paul_de_munnik
  • 2018_zat_evil_empire_orchestra

Grand Parade! | BN DeStem Streetparade 2.0

Welkom in Bergen op Zoom, het New Orleans aan de Schelde! Al generaties lang is de jazzmuziek vertegenwoordigd in het fundament van de stad aan de Brabantse Wal. In de vorm van jazzpodia, jazzbandjes en het al 43-jaar oude jazzfestival is de kunstvorm jazz al decianna in Bergen op Zoom te vinden. Bij die geschiedenis horen zeker de straatorkesten.

Om een ode te brengen aan deze orkesten brengt Rabo JazzBoZ de BN De Stem Streetparade 2.0. Een parade door de winkelstraten van Bergen op Zoom.

Verzamel om 13.30 uur langs het parcours en laat uw zintuigen prikkelen. De hoofdrol ligt natuurlijk bij de zes straatorkesten die Bergen op Zoom rijk is. Daar omheen zal van alles te zien zijn aan dans, acrobatiek en grand marshalls.
De parade zal afgetrapt worden door professionele muzikanten. Laat u verrassen.

Lees meer...

RedJackets Jazzband | BN DeStem Streetparade 2.0

redjacketsDe Red Jackets Jazzband is in het najaar van 2009 opgericht in Bergen op Zoom en speelt uiteenlopende stijlen jazz. Van huis uit is het echter een onvervalst dixieland streetparade orkest. Het orkest wordt gevormd door leden van de voormalige MLC Jazzband en is uitgebreid met oud-leden van gerenommeerde jazzbands als Big Toms Lazy Jazzband en de Deaf Quartle Jazz Band. Met frisse moed dook de nieuwe band de repetieteruimte in om zich op te maken voor het nieuwe seizoen.

Lees meer...

K-Street Jazzband | BN DeStem Streetparade 2.0

kstreetDe K-Street Jazzband is een jonge frisse twaalfkoppige jazzformatie die onvervalste New Orleans Jazz en Street Parade ten gehore brengt. Muziek die niet gemaakt is om te beluisteren maar om te beleven. Ritmes waar de voeten het niet stil bij kunnen houden en teksten die je na een minuut luidkeels mee kunt zingen.

Lees meer...

OhnO! Jazzband | BN DeStem Streetparade 2.0

ohnoEnthousiasme, een jonge frisse uitstraling, een afwisselend repertoire en interactie met het publiek: dit zijn typische kenmerken van de OhnO! Jazzband. Deze jazzband staat bij elk optreden garant voor een meeslepend spektakel, waarin diverse jazzstijlen de revue passeren. Hun opzwepende sound lokt u uit uw stoel en laat u dansen op straat, kortom één "OhnO" vertroffen jazzfeest!

Lees meer...

May Day Jazzband | BN DeStem Streetparade 2.0

maydayDe May Day Jazzband maakt onvervalste straatjazz, in alle soorten en maten. Dat kan heel goed oude stijl zijn, maar net zo goed een May Day interpretatie van de muziek van Michael Jackson of Bruce Springsteen. Naar het voorbeeld van oude jazz-helden als Louis Armstrong tot de eigentijdse Rebirth Jazzband van New Orleans.
May Day maakt 'levende Jazz' met een gezonde dosis enthousiasme en humor: enterjazzment!

Lees meer...

Rue d'Anvers | BN DeStem Streetparade 2.0

ruedanversRue d’Anvers is een muzikale formatie van veertien personen uit Bergen op Zoom aangevoerd door een eigengereide Grand Marchal. Doelstelling is het publiek, maar met name ook zichzelf, te vermaken met oude stijl jazzmuziek. Soms wordt het oude stijl repertoire explosief afgewisseld met een spetterend Latin jazz nummer. 

Lees meer...

poster 2018

HOOFDSPONSOR