5, 6 & 7 juni 2020

Schrobbelèr Jazz en Route | Brass route

drbrassKomende Rabo JazzBoZ organiseren we voor het eerst een Brass Route door de binnenstad van Bergen op Zoom.

De bands Dr. Brass, Ohno! Jazzband en de New York Brass Band zullen bij Den Enghel, 't Slik en De Ponderosa goede brass sets laten horen!

Programma

  21:30 - 22:15   23:00 - 23:45 00:30 -  01:30
Café Pondarosa OhnO! Jazzband  Dr. Brass  NYBB
 Den Enghel  Dr. Brass  NYBB   OhnO! Jazzband
 Café 't Slik  NYBB  OhnO! Jazzband   Dr. Brass

 

Dr. Brass
Deze achtkoppige brassband staat bekend om hun energieke optredens en uitstraling! Akoestische versies van popmuziek van onder meer Adele, Lady Gaga en Chaka Khan, zelfgeschreven jazzarrangementen én een energieke show maakt Dr. Brass een graag geziene act op evenementen en festivals. Het aanstekelijke enthousiasme en plezier van de jongens dwingt publiek in binnen- en buitenland mee te gaan in de energie en positiviteit die de band uitstraalt. Op een podium of tussen de mensen, Dr. Brass zorgt overal voor een bijzondere sfeer!

 

New York Brass Band
New York Brass Band is de enige hedendaagse op New Orleans geïnspireerde brassband uit Noord-Yorkshire. Afkomstig uit de oude straten van York speelt de band sinds 2011 bruiloften, festivals en sportevenementen helemaal plat. De band is een krachtig team van de beste muzikanten uit Yorkshire, en spelen een gevarieerd repertoire van meer dan 60 nummers met hun arsenaal van percussie, saxofoon, trompetten, trombones en sousafoon.

 

OhnO! Jazzband
Enthousiasme, een jonge frisse uitstraling, een afwisselend repertoire en interactie met het publiek: dit zijn typische kenmerken van de OhnO! Jazzband. Deze jazzband staat bij elk optreden garant voor een meeslepend spektakel, waarin diverse jazzstijlen de revue passeren. Hun opzwepende sound lokt u uit uw stoel en laat u dansen op straat, kortom één "OhnO" vertroffen jazzfeest!

SPONSOR JAZZ EN ROUTE

HOOFDSPONSOR

poster2019