5, 6 & 7 juni 2020

Schrobbelèr Jazz en Route | Hans Dulfer

hans dulferDe muzikale duizendpoot Hans Dulfer staat ook dit jaar op het podium van Waldolala om  voor een spetterende avond te zorgen met zijn unieke stijl die laat horen dat jazz niet voor bejaarde mannen is, maar een levendige muziekstijl is die prima aansluit bij de levendige hedendaagse popmuziek!

Hans Dulfer is één van Nederlands bekendste en meest veelzijdige muzikanten. Hij is – naast vader van Candy Dulfer – bovendien de enige jazzmuzicus die zowel in Nederland als in Japan gouden platen wist te behalen. Hij volgt trends op de voet, maar blijft jazzmuzikant in hart en nieren. Jarenlang opereert hij vooral als podiumdier en zet hij het maken van albums op de tweede plek. Als hij daar in de jaren negentig toch serieus werk van maakt, volgt groot succes in Nederland en een sterstatus in Japan.
Hoewel Dulfer met zijn 77-jarige leeftijd inmiddels al ruim 60 jaar muziek maakt, spat de energie er bij ieder optreden nog steeds vanaf. Hij is een avant-gardist die niet alleen met verschillende generaties Nederlandse musici optrad en optreedt, maar hij speelde ook met grote namen uit de Amerikaanse jazzscene. Hans Dulfer is met recht een levende jazzlegende te noemen.

Website: www.hansdulfer.nl 

SPONSOR JAZZ EN ROUTE

HOOFDSPONSOR

poster2019