• 2018_aanloop_hoorweg
  • 2018_aanloop_varekamp

GrooveSquad! Big Band ft. Efe Erdem

groovesquad

Dit jaar is het eerste jaar dat de leden van de GrooveSquad! Big Band worden losgelaten. Dit gaat niet onopgemerkt. Samen met trombonist Efe Erdem, Turkse pionier op trombone maken ze een nieuw geluid. Ze bundelen hun krachten en met hun unieke eigen composities komen ze tot een explosie van groove, jazz, funk en hip-hop.

GrooveSquad is Nederlands nieuwste big band sensatie. Opgericht in 2016 door trombonist Bram Stoffels en trompettist Raoul Garcia Vao vanuit hun gezamenlijke passie voor big band muziek. De uit achttien musici bestaande band met leden uit o.a. de New Cool Collective, Wouter Hamel band, Fra Fra Big Band, DelMontis, Fullduplexx, Cubop City Big Band en de Young Sinatras zorgen ervoor dat je niet stil kan blijven zitten.

Deze nieuwe high energy band bied een afwisselend repertoire van contemporary jazz, afro-beat, pop, rock, funk en latin! GrooveSquad biedt een platform voor jong opkomende jazz musici en componisten.Momenteel is de band hard aan het werk aan een samenwerking met Rotterdams talent op de trombone: Efe Erdem (o.a. ReFreshed Orchestra en Doe Maar). Eigen composities van Efe Erdem gearrangeerd door en voor deze nieuwe band? Dat wil je gewoonweg niet missen!

Website: www.facebook.com/groovesquadbb/

poster 2018

HOOFDSPONSOR