• 2018_aanloop_hoorweg
  • 2018_aanloop_varekamp

Steffen Morrison

steffenmorrison

Steffen Morrison is een soulzanger pur sang. Met zijn veelkleurige, soms rauwe stemgebruik heeft hij het oude soul-geluid weer tot leven gewekt met een opwindende eigen draai. Na enkele jaren in Los Angeles is Steffen neergestreken in hartje Amsterdam. Hij groeide op in Suriname met de moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Een bonte mix van invloeden!

Na zijn veelbesproken presentatie tijdens The Voice of Holland in 2013 groeide Morrison uit tot een zeer overtuigende live performer. Met zijn eigen band verzorgde hij meerdere supports voor onder andere Joss Stone, Maceo Parker en Raphael Saadiq.

Steffens grote overtuiging verrast en verleidt niet alleen de echte liefhebbers maar weet ook een jong publiek recht in het hart te raken. Met zijn innemende persoonlijkheid, charismatische lach en een groot gevoel voor stijl heeft Steffen de klassieke soul weer onder ieders aandacht gebracht in Nederland. Naast een ongebreidelde passie en liefde voor het genre heeft Steffen Morrison muzikaal alles in zich om nog diepere groeven in de Nederlandse muziekbodem te graven.

Website: www.steffenmorrison.com

poster 2018

HOOFDSPONSOR