5, 6 & 7 juni 2020

JazzCape | Basisschoolconcert

basisschool

Het JazzCape Basisschoolconcert is een educatief project voor alle groepen 7 van het primair onderwijs onder leiding van Jeroen Wierikx.

Een schoolconcert dat je in beweging brengt, waarvan je in vervoering raakt, waarbij je heen en weer geslingerd wordt en het swingen niet uit kan blijven! Nadat de kinderen achter een jazzband met Grand Marshall richting de Maagd zijn getrokken, zorgt presentator Jeroen Wierikx er persoonlijk voor dat echt he-le-maal niemand stil kan blijven zitten op zijn of haar stoel tijdens deze swingende jazzsessie.

Maar wat als…..de jazzmuziek wordt bedreigd…..gegijzeld……gevangen?

Lees meer...

Vintage 5 & Manon

vintage5manon

Al meer dan 10 jaar een fijne jazz band in dezelfde bezetting. De band bestaat al sinds 1999. The Vintage 5 beleeft veel plezier met elkaar en dat is te zien op het podium. De nadruk lag aanvankelijk op het spelen van jazz standards maar al snel werden ook de modernere nummers gespeeld en gezongen zoals van Amy Winehouse, Caro Emerald, Madeleine Peyroux en Diana Krall. Genieten voor de luisteraar. 

Lees meer...

Bravoure

bravoure

Dit is Bravoure! Een groep jonge, enthousiaste muzikanten uit Bergen op Zoom. Op 30 maart 2019 heeft Bravoure zijn debuut-optreden gehad. Sindsdien zijn ze hard aan de weg aan het timmeren; en met succes!

Lees meer...

Dutch Swing College Band ft. Wouter Hamel

wouterhamel

De Dutch Swing College Band krijgt versterking van Wouter Hamel en geeft zo een geheel nieuwe draai aan jazzklassiekers. Ook is er ruime aandacht voor het eigen werk van het befaamde jazzorkest. Hamel is de perfecte toevoeging op hun sound met zijn bijzondere stemgeluid, dat een perfecte combinatie is van pop, soul en jazz. 

Lees meer...

The Cheap After Monkeys

cheapaftermonkeys

Gaan met die banaan! De 8 bavianen van “The Cheap After Monkeys” komen van hun rots, en vermaken u met een veelvoud aan bekende hits. Beter goed(koop) gejat dan slecht verzonnen, maar dan nét even anders. Er komt van alles voorbij zoals schlager, pop en dance, gestoken in een bananen-brass-schilletje! Bij het repertoire van deze apenkoppen is het onmogelijk stil te blijven staan!
There comes the monkey out of the sleeve!

Lees meer...

Société Poubelle d’Or

poubelledorDat Société Poubelle d’Or zijn bestaansrecht als orkest inmiddels heeft bewezen blijkt wel uit de respectabele leeftijd: deze band uit Bergen op Zoom opgericht in 1984 vertolkt al jaren muziek uit vervlogen tijden vanaf de jaren ’30 tot en met ’60 en vindt hiervoor nog steeds een breed publiek.

Lees meer...

OhnO! Jazzband

ohnoEnthousiasme, een jonge frisse uitstraling, een afwisselend repertoire en interactie met het publiek: dit zijn typische kenmerken van de OhnO! Jazzband. Deze jazzband staat bij elk optreden garant voor een meeslepend spektakel, waarin diverse jazzstijlen de revue passeren. Hun opzwepende sound lokt u uit uw stoel en laat u dansen op straat, kortom één "OhnO" vertroffen jazzfeest!

Lees meer...

HOOFDSPONSOR