• 2018_zat_candy_dulfer
  • 2018_zat_lucky_woodward
  • 2018_zat_paul_de_munnik
  • 2018_zat_evil_empire_orchestra

Mayday Jazzband speelt Jungle Book

junglebook

De Mayday Jazzband presenteert dit jaar Junglebook 2.0 voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Maar ook jongere of oudere kinderen én volwassenen zullen zich prima vermaken! Dit junglebook is geen boek met letters, maar vooral een verkleedkist en een muziekdoos.

Je wordt muzikaal meegenomen in het verhaal van het mensenkind Mowgli, opgegroeid bij de wolven en op reis door de jungle. Onderweg komen we allerlei dieren tegen en zingen we samen liedjes als "Wat je van beren leren kan" of "Skokian" en "de Apenkoning". Sommige nummers herken je van de film, andere van het bekende Mayday repertoire...

Ook in 2010 bracht Mayday het Junglebook naar het Bergse jazzweekend, en later ook naar Cork (Ierland). Ook zeer succesvol, maar deze keer wordt alles nog weer helemaal anders!

Vertellingen, zang, dans, verkleedpartijen, acteerwerk en vooral veel toegankelijke jazzmuziek worden verzorgd door Mayday Jazzband. Geholpen door Diemer van Wijk (regie), Mayday-kinderen (dans) en anderen. De voorstelling duurt ongeveer drie kwartier. Zorg dat je op tijd bent!

Website: www.maydayjazzband.nl

poster 2018

HOOFDSPONSOR